Πληροφορίες για χρήστες

Το σύμβολο, στο οποίο έχετε κάνει κλικ, χαρακτηρίζει διαφημιστικό υλικό που παρέχεται βάσει ενδιαφερόντων. Η ίδια η nugg.ad δεν σας προβάλλει καμία διαφήμιση. Προσφέρουμε στους παρόχους σελίδων Διαδικτύου μια τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την παροχή διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων. Η nugg.ad χρησιμοποιεί για τον σκοπό αυτό μη επεξεργασμένες πληροφορίες με βάση την εκ μέρους σας χρήση του Διαδικτύου. Με τον τρόπο αυτό, προβάλλεται μια διαφήμιση, η οποία πιθανότατα σάς αφορά και δεν πρόκειται για καθαρά τυχαία εμφάνισή της. Από τις πληροφορίες αυτές δεν προκύπτουν άμεσα στοιχεία ταυτότητας ούτε για τη nugg.ad ούτε για τον πάροχο της ιστοσελίδας.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το Behavioral Targeting (Συμπεριφορική στόχευση);

Γενικές πληροφορίες για το θέμα Targeting (Στόχευση) και cookie θα βρείτε στην Παρακολούθηση θεμάτων mtm.nuggad.net ή στη διεύθυνση www.youronlinechoices.com

Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το σύστημα της nugg.ad;

Πληροφορίες για το σύστημα της nugg.ad θα βρείτε στην διεύθυνση:www.nugg.ad

Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για τους όρους προστασίας δεδομένων της nugg.ad;

Η nugg.ad χρησιμοποιεί δεδομένα από τα οποία δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητα των χρηστών. Η nugg.ad διακρίνεται για τη συμμόρφωσή της με τους όρους προστασίας δεδομένων. Εδώ θα βρείτε περισσότερα για το θέμα nugg.ad Όροι προστασίας δεδομένων.

Θα θέλατε να γνωρίζετε γιατί βλέπετε διαφημίσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες ενδιαφερόντων;

Στη σελίδα σας μπορείτε να δείτε πώς αξιολογούνται τα ενδιαφέροντά σας με βάση την προσωπική σας συμπεριφορά περιήγησης στο Διαδίκτυο. Ένας σκοπός της διαφήμισης βάσει ενδιαφερόντων είναι, να μην ενοχλείστε με διαφημίσεις που δεν σας αφορούν, αλλά να βλέπετε διαφημίσεις οι οποίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν πραγματικά.